Запахуща Медуза

15.04.2009
Запахуща Медуза

Ума знову стала «обличчям» відомої марки.

Нові парфуми, які випустить восени компанія «Живанші», матимуть «обличчя» «убивці Білла» — Уми Турман. Актриса, якій 29 квітня виповниться 39 років, підписала з фірмою контракт і приєдналася до своєї колеги Лів Тайлер та поп–співака Джастіна Тімберлейка, що представляють, відповідно, аромат Very Irresistible і чоловічі парфуми Play.

Як називатиметься продукт, який рекламуватиме Ума, поки невідомо. Та, судячи з усього, самій актрисі новий запах до вподоби, адже Турман колись зізнавалася, що рекламує тільки речі, якими користується сама. Хоча попередній досвід співпраці з косметичним брендом завершився для неї невдало: кінозірка навіть звернулася до суду, вимагаючи від компанії «Ланком» виплатити їй чи то 15, чи то 20 мільйонів доларів. Ума була «обличчям» цієї марки з 2000 по 2004 рік, а потім її відправили «на пенсію». Проте «Ланком» і далі використовував зображення актриси, чим дуже її розлютив.

Звісно, про свій основний спосіб заробляти на хліб насущний муза Квентіна Тарантіно також не забуває. Незабаром почнуться зйомки фільму режисера Кріса Коламбуса «Персі Джексон і викрадач блискавки», де Турман дісталася роль Медузи — відомого персонажа давньогрецьких міфів. Головним героєм стрічки є підліток, який виявив, що він — син одного з олімпійських богів. Також у фільмі зіграє колишній «Джеймс Бонд» Пірс Броснан.