Під кінець пригальмували

Під кінець пригальмували

Золотою та бронзовою медалями завершили свій виступ на чемпіонаті Європи, який закінчився у Вільнюсі, українські борчині. Останні нагороди для «синьо–жовтих» здобули львів’янка Наталія Синишин (вагова категорія до 55 кг) та сумчанка Світлана Саєнко (72 кг).

«Браун» і дощ

«Браун» і дощ

Гран–прі Малайзії є найдешевшим за ціною квитків порівняно з іншими етапами «Ф–1» — на пагорб біля самого автодрому можна потрапити за якихось 20 доларів (при тому, що, скажімо, ціни перепусток на найближчий до нас угорський етап починаються зі ста «баксів»). Але бідні ті малайці і гості Куала–Лумпур, які позавчора розташувалися на травичці «Сепангу» просто неба. Посеред гонки арену накрила потужна тропічна злива. Боліди почали крутитися в калюжах, як в’юни на пательні (треба врахувати, що в цьому сезоні притискна сила машин «Ф–1» менша, ніж минулоріч). Спочатку на трасу виїхала машина безпеки, потім пелотон змушений був узагалі зупинитися — настільки сильним був дощ. Стюарти чекали 50 хвилин, сподіваючись оголосити рестарт, однак опади не вщухали; крім того, далися взнаки вечірні сутінки. Тож результати зафіксували станом на 31 коло. Щоправда, оскільки боліди не проїхали трьох чвертей дистанції, пілотам залікової вісімки нараховано удвічі менше очок.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Шахтарське фіаско в День геолога

Шахтарське фіаско в День геолога

Веселеньким видався черговий тур в українській елітній лізі: квартет аутсайдерів дружно здобув виїзні очки, чемпіон країни несподівано поступився в Запоріжжі, а «Металіст» обіграв принципових суперників із Дніпропетровська. Команда Мирона Маркевича поки третя, але одна гра в запасі робить харків’ян потенційно вищими за «Шахтар». Тож боротьба за «срібло» обіцяє бути цікавою.
Цей тур знаменний ще й тим, що вперше після зимової паузи оглядачам можна зосередитися винятково на спортивних моментах, а не на організаційних негараздах. Зокрема, київський «Арсенал» повернувся на поле столичного стадіону ім. Банникова і до літа збирається проводити домашні зустрічі саме тут. Сподіваємося, так і буде.

Всі статті рубрики