«Леді Гамільтон» — порномодель?

«Леді Гамільтон» — порномодель?

Росіянці з Карелії Юлії Яловіциній пощастило — вона стала знаменитою завдяки тому, що вийшла у фінал конкурсу на найкращу у світі роботу. Але разом із перспективою працювати в раю на землі прийшли й неприємності: журналісти дізналися, що Юлія була порномоделлю, і тепер жінка судиться з кількома регіональними виданнями за свої честь, достоїнство і ділову репутацію.

Я — робот–супермодель

Я — робот–супермодель

Післязавтра у світі моди станеться переворот: на Токійському шоу моди дебютує перша модель–гуманоїд. Робототехніки з японської компанії IT минулого вівторка презентували нову механізовану манекенницю — робота під назвою HRP–4C. На вигляд вона схожа на «звичайну японку». Під час демонстрації в місті Цукуба робот демонстрував характерні для моделей пози і навіть здивований вираз обличчя, відкривав рот та кліпав очима. Елегантна HRP–4C рухається завдяки 48 електродвигунам, які працюють від елементів живлення і розміщені в тулубі та голові робогуманоїда.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Після 30 років спільного життя хочеться поцілувати її, але тільки щоб перетворилася назад на жабу і поскакала на своє болото.

Всі статті рубрики