«Леді Гамільтон» — порномодель?

21.03.2009
«Леді Гамільтон» — порномодель?

Саме цим знімком Юлія Яловіцина презентує себе на австралійському конкурсі.

Росіянці з Карелії Юлії Яловіциній пощастило — вона стала знаменитою завдяки тому, що вийшла у фінал конкурсу на найкращу у світі роботу. Але разом із перспективою працювати в раю на землі прийшли й неприємності: журналісти дізналися, що Юлія була порномоделлю, і тепер жінка судиться з кількома регіональними виданнями за свої честь, достоїнство і ділову репутацію.

У ході інтернет–голосування за кандидатуру доглядача острова Гамільтон 29–річна студентка еколого–біологічного факультету Петрозаводського держуніверситету Юлія Яловіцина до вчорашнього дня посідала друге місце. Переможця австралійського конкурсу оголосять 6 травня, але це буде вже точно не Юля. Адже її викреслили з числа пошуковиць, після того як у Росії спалахнув скандал за участю Яловіциної. Виявилося, що вона причетна до порноіндустрії — знімалася у фільмах відповідного штибу, які в підпільній студії виробляв її чоловік Олексій.

Сама Яловіцина це категорично заперечує. Хоча й визнає, що її чоловіка справді звинувачують у створенні підпільних студій і розповсюдженні порнографії (зараз його справу розглядає суд Петрозаводська). «Ми плануємо виграти цю справу, яка триває вже півтора року. У слідства немає жодних доказів! — заявляє Юля. — А моє особисте життя нікого, окрім мене й чоловіка, не стосується».

Дівчина, щоправда, визнає: під час обшуку в їхній квартирі міліція конфіскувала чимало «гарячих» фото– й відеоматеріалів; і тепер невідомі аноніми ще й погрожують їх опублікувати. Але Яловіцина наполягає, що фото порно­графічного характеру були зроблені «в рамках особистого життя». Тобто в комерційних фільмах «для дорослих» вона не знімалася — лише позувала чоловікові для сімейного архіву.

На Заході, як відомо, такі рядки в біографії не додають пошукачеві шансів здобути роботу. Юлія вірила в успіх до останнього, заявляючи: «В Австралії ще існує поняття презумпції невинуватості». Однак організатори конкурсу були навблаганними і викреслили порномодель із числа претендентів.

 

КОНКУРС

Про вакансію, яку роботодавці назвали «найкращою у світі», «УМ» уже розповідала. Нагадаємо, йдеться про доглядача тропічного коралового острова Гамільтон (Австралія). Прагнучи привернути увагу туристів до цього райського куточка та інших природних багатств північно–східного узбережжя Австралії, влада штату Квінсленд оголосила міжнародний конкурс серед охочих рік пожити на Гамільтоні в розкішному будинку з басейном і полем для гольфу, фотографуючи околиці, годуючи черепах і записуючи свої враження в інтернет–блозі. Власне, саме в цьому й полягає «робота» доглядача, за яку ще й платять 150 тисяч австралійських доларів на півроку.

На адресу організаторів прийшло 34 700 резюме претендентів із 200 країн. Відібравши 50 найкращих, роботодавці оголосили голосування в інтернеті.