Гараж для барахольщиці

Гараж для барахольщиці

Про власну гардеробну кімнату хоч раз у житті мріяла, мабуть, кожна жінка (принаймні з тих, хто взагалі чув про існування гардеробних). Декому випадає справді щасливий квиток, і гардеробними в них стають навіть не кімнати, а величезні зали. Але німецькій топ–моделі 1990–х років Клаудії Шиффер і цього видалося мало. За роки роботи в модельній індустрії (яка не припиняється і досі, адже 38–річну манекенницю постійно запрошують до зйомок у рекламних фотосесіях) у довгоногої білявки назбиралося стільки одягу, що замість шафи Клаудії доводиться використовувати... ангар для гелікоптерів.

«Ваше благородіє, болісна розлука»

«Ваше благородіє, болісна розлука»

Криза відчувається в найрізноманітніших проявах життя — не лише в нас, а й на Заході. Тільки в цивілізованому світі, на відміну від України, з проявами економічної скрути борються вельми успішно. Скажімо, у Великій Британії з кризою пов’язують значне збільшення кількості розлучень, але тут же пропонують рецепт: ось вам «ярмарок розлучених»!

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Оголошення «Панове, припиніть гадити в ліфті і плювати на кнопки!» найкраще відображає суть змін, що відбулися в нашій країні за останні 20 років.

Всі статті рубрики