У пошуках близнюків Землі

У пошуках близнюків Землі

Американська космічна агенція (НАСА) запускає в космос за допомогою ракети–носія «Дельта ІІ» космічний телескоп «Кеплер». Представники НАСА повідомили, що запуск мав відбутися з космодрому на мисі Канаверал учора в одне з двох сприятливих часових вікон: між 22.49 та 22.52 або між 23.13 та 23.16 за флоридським часом, тобто вже сьогодні вранці за київським.

Було церковне, стало народне

Було церковне, стало народне

Якщо ви були в Чехії і не бачили собор святого Віта, то ви не бачили Праги. Це навіть більша туристична атракція, ніж Карлів міст. Верховний суд Чехії позавчора поклав край багаторічній судовій тяганині, бо остаточно постановив, що Кафедральний собор святого Віта є власністю дер­жави. Католицька церква Чехії, починаючи з 1992 року, в різних судах домагалася повернення цієї перлини архітектури в її власність.

Хілларі нас втішає

Хілларі нас втішає

Українська делегація їхала в Брюссель з «особливим» багажем — лише за два дні перед зустріччю Комісії Україна—НАТО Верховна Рада звільнила міністра закордонних справ Володимира Огризка. Після вівторкових подій європейська спільнота отримала ще одне неприємне враження про непрогнозованість українського політикуму. Відтак нашу делегацію на засіданні комісії, що проходила на рівні міністрів закордонних справ, представляв в. о. керівника МЗС Володимир Хандогій.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики