Увага! Проїзд обмежено

Увага! Проїзд обмежено

Близько 200 водіїв–далекобійників та працівників одеського авторинку «Куяльник» блокують своїми вантажівками чотири з шести смуг автомагістралі Одеса—Київ у районі «конюшинового мосту» біля виїзду з обласного центру. Учасники дорожного пікету вимагають прибуття на місце акції представників уряду, повноважних «вирішувати питання, пов’язані з переглядом тарифів на перевезення вантажів, розмірів транспортного і митного зборів, штрафів, ціни на пальне, а також пріоритетного права місцевих водіїв на вантажні автоперевезення в регіоні». А в разі ігнорування акції протесту погрожуть повністю зупинити рух на автотрасі.

Дорозвідничали

Дорозвідничали

Представник посольства України в Бухаресті цікавився таємною інформацією міністерства оборони Румунії, у зв’язку з чим військовий аташе посольства України в Румунії був оголошений персоною нон грата та висланий із Румунії, повідомили вчора румунські агенції «Регнум» та «Гандул». Прізвище висланого з Румунії українського дипломата не вказано, але румунські ЗМІ повідомляють, що йдеться або про аташе з оборони та ВМС Анатолія Яценюка, або про військового аташе Сергія Ільницького.

ХМЗ під прицілом

ХМЗ під прицілом

Правоохоронці скаржаться на труднощі, з якими їм доводиться стикатися під час розслідування справи щодо порушень у господарчій діяльності «Херсонського машинобудівного заводу». Виявляється, висунуті одному з керівників підприємства звинувачення навіть немає кому вручити — підслідний зник і відмовляється співпрацювати зі слідством. У Херсонській обласній прокуратурі пояснюють це тим, що на території області розташовані лише промислові потужності підприємства, тоді як головний офіс (ТОВ «НПП «БілоцерковМАЗ», до структури якого входить ХМЗ. — Авт.), зареєстрований і функціонує в Білій Церкві, що на Київщині.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Газ–маски

Газ–маски

Учора опівдні перехожі, котрі проходили столичною вулицею Богдана Хмельницького, змогли побачити, як близько десяти «альфівців» у масках та повному екіпіруванні на чолі зі слідчим СБУ проникали до головного офісу «Нафтогазу України». Згодом «на прорив» пішла депутатська гвардія — добре загартовані у рукопашних боях під куполом Верховної Ради, «бютівці» зривали захисні маски в есбеушників та намагалися витіснити міцних правоохоронців своїм депутатським імунітетом

Ви смішний, Черновецький

Ви смішний, Черновецький

Ніхто ще не вхопив Бога за бороду. Навіть Леонід Черновецький, який, за його ж словами, обговорює з Вседержителем київські тарифи. Мер столиці перетворився на постійні об’єкти для жартів, а Київ — на епіцентр соціальних потрясінь, зазначив Президент України Віктор Ющенко. Самому Ющенкові не до сміху: по–перше, йому не потрібна така бомба уповільненої дії, як повсякчас готовий до локальних повстань Київ. По–друге, главі державі остобісило отримувати ляпаси від власного підлеглого. То Черновецький ігнорує укази Президента, якими той корегує недолугу політику столичного очільника, то взагалі дозволяє собі не являтися на нараду до секретаріату.

Всі статті рубрики