Як прийшов, так і пішов

Як прийшов, так і пішов

Учора заколотники вбили президента західно–африканської країни Гвінея–Бісау Жуау Бернарду «Ніно» Вієйру, повідомляє Бі–Бі–Сі. Це сталося о четвертій ранку за місцевим часом (о шостій ранку за київським часом). Смерть президента підтвердили Луїш Санка, речник прем’єр–міністра Гвінеї–Бісау Карлоса Гомеша та португальські дипломатичні джерела. «Президент Вієйра під час спроби втечі з президентського палацу був розстріляний групою солдатів, які пов’язані з верховним головнокомандувачем гвінейської армії генералом Батістою Тагме На Вай», — повідомив представник гвінейської армії командор Замора Індуту.

Сектор із грошима

Сектор із грошима

Позавчора Сектор Газа як спецпредставника так званого «близькосхідного квартету» відвідав екс–прем’єр Великої Британії Тоні Блер. Британська газета «Індепендент» вважає, що поїздка Блера «відкриває шлях до нових можливостей, від яких не можна відмовлятися». «Розвідувальний» візит Тоні Блера відбувся напередодні вчорашньої міжнародної конференції в єгипетському Шарм–ель–Шейху, перед учасниками якої (а це представники 75 країн) стояла важка дилема: як відбудувати зруйнований ізраїльською армією Сектор Газа, не легітимізувавши при цьому нелюбу Заходу організацію ХАМАС?

Нова «залізна завіса», складена з купюр

Нова «залізна завіса», складена з купюр

Саміт Європейського Со­юзу, що відбувся 1 березня у Брюсселі, розсварив «стару» та «нову» Європу. Головною темою саміту була протидія фінансовій кризі, а також підготовка до ще одного (вочевидь «останнього і вирішального», як бій) засідання, запланованого на квітень у Лондоні, що теж буде присвячено боротьбі з кризою, — саміту 20 найбільш розвинутих країн світу.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики