Зі святом тебе, «Гоша»!

Зі святом тебе, «Гоша»!

Внаслідок спецоперації ГУБОЗ МВС, ще двоє активних учасників бандитського угруповання Олександра Капітонова днями приміряли металеві браслети. Як повідомила «УМ» прес–секретар ГУБОЗ Олена Мельник, йдеться про 40–річного адвоката Володимира Б. та 42–річного колишнього військового Федіра Г. на прізвисько «Гоша». Прикметно, що «Гоша» отримав цього понеділка специфічне «привітання» із Днем захисника вітчизни — саме цього дня Печерський райсуд Києва обрав йому мірою запобіжного заходу утримання під вартою.

Сопливий «Казанова»

Сопливий «Казанова»

Зовсім не дитячу минулорічну витівку 15–річного мешканця Гадяцького району нещодавно оцінив місцевий райсуд: за розбещення дев’ятирічної дівчинки служителі Феміди дали хлопчаку «перепустку» до спеціалізованого навчально–виховного закладу, а після досягнення осудного віку його притягнуть до суворішої відповідальності. Адже йшлося фактично про спробу зґвалтування. Підліток заманив третьокласницю, котра товаришувала з його молодшим братом, у сарай, зняв із неї одяг, повалив на сіно, роздягнувся сам... Дівчинку, котра пручалася, відпустив лише тоді, коли вона сказала, що сюди хтось іде. До речі, про цю жахливу «пригоду» дитина не розповіла навіть батькам — довірилася лише вчителю.

«Протибанкова міна»

«Протибанкова міна»

Як зізнався потім затриманий уродженець Чечні, це відділення «Райффайзен Банк Аваль», розташоване у відносно безлюдному місці, він «намітив» давно. А щоб справити на банківських співробітників відповідне враження, навіть спеціально почав відрощувати бороду. Та, звісно, не тільки нею він збирався лякати касирів. Отже, увірвавшись близько п’ятої години вечора до відділення банку, чоловік у чорному почав вимагати гроші, погрожуючи гранатою та вибуховим пристроєм, який обіцяв підірвати в разі спротиву. Грабіжник, забравши пакет, куди налякані касири запхали наявні банкноти, жбурнув на підлогу гранату «Ф–1». Щоправда, чеку з неї він чомусь не висмикнув.

Всі статті рубрики