Конкуренція не завжди приносить результат,

Конкуренція не завжди приносить результат,

Позавчора, в другий день національної першості в Сумах, глядачі стали свідками захоплюючих баталій одразу в кількох видах програми. Водночас уболівальники відчули й певне розчарування — через те, що в манежі Української академії банківської справи не було кількох зірок «королеви спорту».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Обламані «шпори»

Обламані «шпори»

Подібне відчуття переживав кожен український уболівальник: сором за те, що твоя команда тиснеться до власного штрафного майданчика, грає на відбій і майже повністю беззуба в атаці, а секундна стрілка ніяк не хоче рухатись швидше. Ми часто бачимо таке, коли наші клуби або збірна зустрічаються зі справжніми грандами. Особливо часто українське безсилля проявляється на євроарені. І ось тепер ми отримали нагоду опинитися по інший бік барикад, причому — в протистоянні з відомим англійським клубом, та ще й узимку, коли на Туманному Альбіоні чемпіонат у розпалі, а в Україні — перерва.
«Тоттенхем», якого побоювалися після жеребкування цієї стадії Кубка УЄФА, прибув до України напівдублюючим складом і на полі РСК «Олімпійський» у Донецьку виглядав відверто слабко. Іноді навіть закрадалася крамольна думка: а чи «Хотспурс» це взагалі? Може, то гравці «Іллічівця» чи «Харкова» вирішили «розіграти» українського чемпіона, перевдягнувшись у форму команди із Західного Лондона?

Всі статті рубрики