Дивись у корінь

Дивись у корінь

Зараз, коли добігають кінця останні зимові дні, щоб побороти підступний авітаміноз, особливо хочеться салатів і супчиків зі свіжих овочів. Та поповнити організм усілякими корисними А, В і С можна й інакше — з коренеплодів, які й доступніші за ціною, й менше, ніж несезонні помідори–огірки, приправлені хімікатами.

Не краб і не риба

Не краб і не риба

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

За нормативами, крабові палички — це готовий до вжитку продукт, що імітує крабове м’ясо. Виготовляти його мають із рибного чи креветкового фаршу, приправленого смаковими і ароматичними речовинами та барвниками. Серед інгредієнтів готового продукту також сіль, крохмаль, вода, цукор, яйця, екстракт крабового м’яса. Технічними умовами 1985 року не передбачено, але нинішні виробники щедро додають в імітатор модні останнім часом харчові добавки і соєвий білок.

Всі статті рубрики