Рятуйте жінку

Рятуйте жінку

Криза погіршує криміногенне становище в державі. Окремі злочинці все частіше не цураються захопити заручників заради грошей. І вже звично шукають своїх жертв серед представниць слабкої статі. Два свіжі випадки, що сталися на Донеччині, наводять на невеселі роздуми — до кожної з жінок тепер хоч персонального охоронця прикріплюй...

Будеш наркоманом!

Будеш наркоманом!

Співробітники підрозділу внутрішньої безпеки обласної міліції виявили і «засвітили» незаконні дії двох колег–правоохоронців із Кременчука, котрі заради справної цифри у звітах намагалися склепати «антинаркотичну» справу. Задля цього 38–річний старший дільничний інспектор міліції та його підлеглий, 22–річний дільничний, розіграли справжній спектакль.

Чули про сплеск злочинності? Тоді ми йдемо до вас

Чули про сплеск злочинності? Тоді ми йдемо до вас

До 30 квітня 2009 року Департамент громадської безпеки МВС проводить профілактику криміногенної ситуації. Дільничні нарешті мають обійти всі помешкання громадян на «своїй території» та з усіма перезнайомитися. Попутно міліціонери відзначатимуть олівцем у власних списках — благодійні громадяни мешкають за цією адресою чи не зовсім.

Всі статті рубрики