Патріоти проти латифундиста

Патріоти проти латифундиста

Редакція «УМ» має у своєму розпорядженні цікаву копію листа народного депутата Григорія Омельченка, направленого особисто Прем’єр–міністру Юлії Тимошенко 2 лютого. У листі БЮТівець вказує, що приводом для листування з лідеркою фракції стало звернення до нього голови виконкому УНА–УНСО Руслана Зайченка із заявою про бездіяльність правоохоронців при перевірці його заяви про злочинні дії нардепа Богдана Губського та посадовців центральних та обласних органів влади. Копію заяви, яку пан Зайченко написав на адресу керівника СБУ Валентина Наливайченка, депутат Омельченко також передав до редакції «УМ».

«Беркут» повертається на летовище

«Беркут» повертається на летовище

Обласна міліція Київщини продовжує підготовку до Євро—2012. Як повідомив «УМ» співробітник прес–служби обласної міліції Юрій Павелко, головне завдання міліції під час проведення майбутнього чемпіонату — забезпечити максимальну безпеку вболівальникам, що будуть прибувати до України. Тому одними з об’єктів посиленої уваги є саме аеропорти, в яких за чотири роки буде найлюдніше.

Хабар узяти, щоб... назад віддати

Хабар узяти, щоб... назад віддати

Як свідчать матеріали кримінальної справи, спочатку про приміщення недіючого дитячого садочка, що належить до інфраструктури державного підприємства «732–й Вінницький ремонтний завод», не йшлося. До директора заводу Володимира Білика звернувся місцевий підприємець, який шукав можливості придбати тільки земельну ділянку для будівництва складів. Із землею нічого не вийшло, але у відповідь він отримав альтернативну пропозицію: може, вам краще підійшов би дитячий садочок? Перспектива виглядала привабливо, адже разом із готовим приміщенням підприємець відразу отримував площі під офіс, тож як було не погодитись. Залишалося тільки дочекатись, поки набере чинності постанова Кабміну про порядок відчуження об’єктів державної власності.

Всі статті рубрики