Валідолу вистачить на всіх

Валідолу вистачить на всіх

Боротьбу за єдину путівку на Олімпійські ігри–2010 у Ризі збірна України почала з перемоги над італійцями. Непоступлива апеннінська команда на чолі з канадським тренером Ріком Корнаккія добре знайома нашим хокеїстам. У запеклій дуелі на чемпіонаті світу 2006 року у тій же столиці Латвії наші здолали «Скуадру адзурру» з рахунком 4:2. Той матч запам’ятався кількома бійками й загалом 94 хвилинами штрафу. Утім за рік на етапі Кубка виклику у Франції італійці взяли переконливий реванш — 5:1. Позавчорашнє ж протистояння довело, що відтоді зміни на краще відбулися в нашій команді. Принаймні рахунок на табло підтвердив, що хокейна Україна сильніша за Італію. Підопічні Олександра Сеуканда зроби­ли значно більше кидків по воротах суперника (36 проти 24) і мали перевагу впродовж усього матчу. Кілька разів «синьо–жовті» не реалізували чудові гольові можливості, зокрема Андрій Срюбко влучив у стійку воріт.

Геть авторитети!

Геть авторитети!

Уже другу перемогу на турнірі серії ATP у хорватській столиці здобув 23–річний киянин Сергій Стаховський. Нагадаємо: минулого року саме на цих хардових кортах він став переможцем змагання з призовим фондом у 370 тисяч євро (цього року кошторис становить 450 тисяч).

Ваш концерт за наші гроші

Ваш концерт за наші гроші

Головною спортивною подією цього тижня є, без сумніву, олімпійський кваліфікаційний турнір із хокею в Ризі. Чи то щось ну дуже велике здохло в лісі, чи зорі на небі стали в якійсь немислимій позі, але українське телебачення наважилося показати всі три матчі нашої збірної, до того ж півтора з них — у прямому ефірі. Проте вже перший із цих двобоїв подарував шанувальникам найшвидшої у світі гри купу негативних емоцій. І справа не в діях наших хокеїстів на майданчику — вони якраз завдання виконали, обігравши Італію. Справа в телевізорі. В анонсований час початку трансляції (15.00) глядачі Першого національного могли стежити за... засіданням Верховної Ради. Там саме вирішували важливе для когось питання — чи висловлювати недовіру Прем’єр–міністру.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики