«Матриця» правосуддя

«Матриця» правосуддя

Вирок пролунав як знущання. Спочатку суддя Руслан Гетьман повідомив, що головного інженера ПП «Акопян» Герасима Акопяна за службову халатність, яка призвела до загибелі 18–річної дівчини, осуджено на п’ять років в’язниці. А потім, урахувавши щиросердне зізнання звинуваченого, відсутність судимості й добропорядну характеристику, призначив умовну міру покарання з випробувальним терміном на три роки.

Кийок як фактор права

Кийок як фактор права

Інформація про побиття людей з’явилася в інтернеті з посиланням на Вінницьку правозахисну групу. Судячи з неї, їх упродовж декількох годин тримали в холодних автомобілях, а коли ті стали виявляти незадоволення, застосували спецзасоби. І хоч це, начебто, сталося ще 12 січня, ніяких офіційних спростувань чи підтверджень у засобах масової інформації не з’являлося. Тільки через десять днів пролити світло на дотепер утаємничувану інформацію спробували представники Громадської ради при Головному управлінні Міністерства внутрішніх справ України у Дніпропетровській області Галина Кучеренко та Василь Сухов. І, за великим рахунком, поширену в інтернеті інформацію вони спростували, проте, вочевидь, і самі того не очікували, що водночас підтвердили, що диму без вогню все ж не буває.

Віддай нам своє золото!

Віддай нам своє золото!

Наразі всіх чотирьох здирників затримано, а 47–річний власник мережі ювелірних магазинів Сергій С. живий і здоровий, перебуває в колі родини. Що й казати — апетити в його 25–річних викрадачів були чималі: за його життя вони вимагали у рідних бізнесмена два мільйони «баксів» або п’ятдесят кілограмів золота!

Всі статті рубрики