Хочеш схуднути? Спитай Гвінет, як!

Хочеш схуднути? Спитай Гвінет, як!

Відтоді, як у зірок шоу–бізнесу ввійшло в моду випускати на дисках комплекси вправ для покращення фігури, їхні прихильники мають усі шанси стати схожими на своїх кумирів — фігуристими, як Сінді Кроуфорд, накачаними, як Сильвестр Сталлоне, м’язистими, як Мадонна... Незабаром і шанувальники пропорцій Гвінет Пелтроу матимуть змогу бодай спробувати стати такими ж тоненькими. Гвінет разом зі своєю тренером Трейсі Андерсон планує відкрити мережу спортивних залів. А поки що вони з Трейсі випускають DVD–диск зі своїми заняттями, всі кошти з продажу якого підуть на розвиток мережі.

Обама в моїх піснях

Обама в моїх піснях

«Обамаманія» крокує по планеті. Виборча кампанія першого темношкірого президента США стала темою нового мюзиклу, який показуватимуть на сцені невеликого лондонського театру Hen and Chickens («Курка і курчата») з 3 по 21 березня. Як повідомляє агенція «Ассошіейтед пресс», автором сценарію, музики та текстів пісень у виставі під назвою «Обама в моїх думках» (назва явно запозичена у славетної пісні негритянського співака Рея Чарльза «Джорджия в моїх думках») є американець Тедді Хейз, який останні 13 років мешкає в Лондоні. Досі він був відомий як автор кримінальних романів та як кінорежисер. Також він поставив у Лондоні мюзикл за романом Чарльза Діккенса «Великі сподівання».

«Малина» достигає

«Малина» достигає

Комедія актора та режисера Майка Майєрса «Секс–гуру» лідирує за кількістю номінацій на здобуття «Золотих малин» — американських антинагород найгіршим фільмам останнього року. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, стрічка Майєрса названа в семи категоріях. «Золотою малиною» можуть бути відзначені не лише режисерські зусилля Майєрса, а й акторська гра. І це — про зірку, відому за ролями шпигуна Остіна Пауера та озвучуванням Шрека. Партнери Майєрса по «Секс–гуру» — Джессіка Альба, сер Бен Кінгслі та Верн Тройєр — також мають шанси отримати відзнаку ганьби за участь у цій стрічці.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У Кабмін надійшла скарга на погану якість авторучок. Під листом неможливо розібрати більше ста тисяч підписів.

Всі статті рубрики