Прослухаю конкурентів. Дорого

Прослухаю конкурентів. Дорого

У попередньому номері «УМ» повідомляла, що лише впродовж січня Служба безпеки України вилучила три комплекси суперсучасної спецапаратури, призначеної для прослуховування мобільних розмов суддів, депутатів, правоохоронців та бізнесменів. Ще один подібний комплекс співробітники СБУ вилучили місяць тому — у грудні 2008 року. Отже, загалом за цю зиму СБУ «виловила» чотири потужних комплекси моніторингу мереж стільникового зв’язку, загальна вартість яких становить понад 15 мільйонів гривень! А якщо врахувати, що згідно з довідкою СБУ, впродовж 2006—2008 років спецслужба вилучила лише три комплекси т. зв. «прослушки», нинішній зимовий результат неабияк вражає. Наразі стали відомими деталі зимових спецоперацій СБУ.

Доведи, що не злочинець!

Доведи, що не злочинець!

23 грудня 2008 року Дніпро­петровськ сколихнула звістка про пограбування відділення «Приватбанку» на Театральній площі у самісінькому центрі міста. Зловмисник, за попередньою інформацією, прихопив із собою 124 тисячі гривень, 19 тисяч доларів і 5 тисяч євро, завдавши тілесних ушкоджень касиру. А 12 січня вже 2009 року начальник Дніпропетровського міського управління Міністерства внутрішніх справ України Євген Сурєєв повідомив вельми пікантну деталь стосовно гучного пограбування. За його словами, злочин інсценувала... касир.

Кривавий приймак

Кривавий приймак

Жителька села Каскада Новоушицького району сама виховувала шістьох дітей. Хоча вихованням тут, власне, і не пахло, бо матуся полюбляла частенько заглядати у чарчину. Поки чоловік сидів у тюрмі за крадіжку, жінка зійшлася з 37–річним односельчанином. Згодом і законний супутник життя повернувся з ув’язнення. Тож під одним дахом знайшли притулок троє дорослих і неповнолітні діти.

Всі статті рубрики