Важке перемир’я

Важке перемир’я

Ізраїль та палестинська організація ХАМАС домовилися про перемир’я терміном на два тижні, повідомила вчора вранці ізраїльська агенція Ynet із посиланням на джерела в палестинських структурах. Перемир’я повинне набути чинності впродовж наступних 72 годин. Однією з умов є згода обох сторін на присутність у зоні конфлікту міжнародних спостерігачів. Ізраїль та ХАМАС, за деякими повідомленнями, також домовилися щодо нелегальних поставок зброї у Сектор Газа, про зняття блокади, відкриття контрольно–пропускних пунктів і проведення переговорів про терміни виведення ізраїльських військ із зони конфлікту. Окрім того, Ізраїль висунув вимогу повного припинення терористичної діяльності ХАМАСу та інших палестинських організацій та подав список з п’яти тисяч осіб, яким буде заборонено перетинати кордон Сектора з Єгиптом через КПП Рафах. Агенція Ynet повідомляє, що якщо впродовж двох тижнів перемир’я не вдасться врегулювати всі питання, то воєнні дії будуть відновлені.

Пристебніться, сідаємо в річку!

Пристебніться, сідаємо в річку!

Незвичайне і страхітливе, як для мешканців Нью–Йорка, видовище могли спостерігати працівники офісів у хмарочосах Манхеттену: на їхніх очах пасажирський «Аеробус А320» сів... у річку Гудзон. При цьому літак не затонув, а почав повільно дрейфувати річкою, поки 150 пасажирів і п’ятеро членів екіпажу через аварійні виходи вибралися на крила машини і, тремтячи від холоду, чекали порятунку.

Кивнув на Кіма

Кивнув на Кіма

Кім Чен Ір призначив своїм наступником свого молодшого сина — 25–річного Кім Чжон Уна. Відповідну директиву вже відправлено у Центральний Комітет Трудової партії Кореї, повідомляє з посиланням на добре інформовані джерела південнокорейська інформагенція «Єнхап». Анонімне джерело уточнило, що указ був озвучений 8 січня.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики