Повертаймося додому

Повертаймося додому

Знаний сумський мистецький центр «Собор» відкрився після реставрації та ідеологічної реконструкції. Відтепер — як кафе–клуб «Сумка», а також — представництво Сумського земляцтва в Києві. Свої двері «Сумка» вперше відчинила 10 січня, у день ювілею — сімдесятиліття створення Сумської області. Офіційне святкування цієї дати відкладене, але презентація засвідчила: відзначення почалося, і має воно бути не урочисто–фанфарним, а діяльно–творчим і корисним для сумчан.

Дюймовочку побили

Дюймовочку побили

Хоч і просила черкащан міська влада не трощити льодові фігури у сквері за обласною радою, де відкрився II Міський фестиваль «КриЖталь», про що «УМ» повідомляла, до декого це так і не дійшло. Та Бог «шельму мітить», тож на гарячому попалися двоє молодих людей — 27–річна жінка та 18–річний хлопець. Перша побила льодову скульптуру Дюймовочки, а другий — відламав голову лебедю. Цікаво, що цих двох спіймав за руку директор КП «Дирекція парків» Олександр Радуцький.

«Пегас» на Дніпрі

«Пегас» на Дніпрі

У черкаських еменесників з’явилася реальна можливість витягувати живими з ополонок Кременчуцького водосховища тих впертих рибалок, котрі нехтують безпекою і йдуть на зимову риболовлю, незважаючи на теплу погоду та крихку кригу. Головне управління Міністерства з питань надзвичайних ситуацій України в Черкаській області розжилося катером на повітряній подушці «Пегас», вартістю у 500 тисяч гривень.

Всі статті рубрики