«Дід Відморозок»

«Дід Відморозок»

Ця історія цілком заслуговує на те, щоб стати в ряд новорічних чи то чудес, чи то курйозів. Повернувшись зі святкування, яке проводила у гостях, сім’я вінничан була ошелешена побаченим: новорічної ночі хтось проник до будинку і добряче погосподарював. Зникли документи, комп’ютер, коштовності та деякі інші речі. Новорічний настрій був зіпсований, і господарі зібралися писати заяву до міліції про крадіжку. Та не встигли ще взяти папір та ручку, коли міліція приїхала до них сама з несподіваним запитанням: «У вас нічого не пропало?» І запросила до райвідділу впізнати власні речі.

Такий малий, а вже з готівкою!

Такий малий, а вже з готівкою!

Такий собі «холдинг» із конвертації «тіньових» коштів, до якого увійшло дванадцять (!) псевдопідприємств, днями «засвітили» співробітники податкової міліції Полтавщини. Попри те, що всі згадані підприєм­ства спритники зареєстрували у столиці, їхньою справжньою «кураторкою» була 40–річна кременчужанка. Вона мала своїх «підручних», котрі виконували ролі засновників тих же таки підприємств, бухгалтерів, охоронців, агентів із залучення нових клієнтів тощо. У Кременчуці розташовувався і їхній «головний офіс», ним слугувала звичайнісінька однокімнатна квартира. Те скромне гніздечко тільки у 2008 році, за підрахунками податкових міліціонерів, пропустило через свої нутрощі понад 280 мільйонів гривень!

Людина зі списку

Людина зі списку

Прес–служба прокуратури Сумської області надіслала регіональним ЗМІ підсумки перевірки за інформацією, викладеною в матеріалах «УМ» про «людину зі списку» — голову Сумської обласної ради В’ячеслава Шапошніка.

Всі статті рубрики