В Аффлека побільшало жінок

В Аффлека побільшало жінок

Попри те, що американці відзначають Різдво 25 грудня, для голлівудських кінозірок Бена Аффлека і Дженніфер Гарнер наш Святвечір віднині також стане святом. Адже саме увечері 6 січня у їхній сім’ї відбулося довгоочікуване поповнення — Джен народила другу доньку. Більшість таблоїдів чомусь прогнозували, що пологи відбудуться на Новий рік. Але Гарнер зовсім не збиралася поспішати тільки для того, щоб дати журналістам змогу охрестити дитину «новорічним подарунком», і знай собі посміювалася. Для них із Беном кожне маля — це найбільше свято, і не потрібно нічого вигадувати.

«Темний лицар» і цинічний лікар

«Темний лицар» і цинічний лікар

У Лос–Анджелесі пройшла 35–та церемонія нагородження «народних артистів Америки» — People’s Choice Awards. Цього разу на сайті проекту свої голоси за улюблені фільми й акторів подали понад 12 мільйонів інтернет–користувачів.

Чому виє поліцейський пес?

Чому виє поліцейський пес?

Найдурніші та найсмішніші ідеї польських поліцейських мають свою щорічну нагороду — «Золотий жезл». Ці непочесні відзнаки призначають від 2006 року... самі ж поліцейські, які таким чином демонструють, що і їм не чуже почуття гумору. Номінантів можна знайти на незалежному правоохоронному порталі www.ifp.pl.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

1 вересня 2009 року. «Газпром» пропонує Україні купувати газ по 4500 доларів за тисячу кубометрів. «Нафтогаз України» називає оптимальну ціну — 50 доларів. Переговори тривають.

Всі статті рубрики