В Аффлека побільшало жінок

10.01.2009
В Аффлека побільшало жінок

Джен Гарнер — двічі мама.

Попри те, що американці відзначають Різдво 25 грудня, для голлівудських кінозірок Бена Аффлека і Дженніфер Гарнер наш Святвечір віднині також стане святом. Адже саме увечері 6 січня у їхній сім’ї відбулося довгоочікуване поповнення — Джен народила другу доньку. Більшість таблоїдів чомусь прогнозували, що пологи відбудуться на Новий рік. Але Гарнер зовсім не збиралася поспішати тільки для того, щоб дати журналістам змогу охрестити дитину «новорічним подарунком», і знай собі посміювалася. Для них із Беном кожне маля — це найбільше свято, і не потрібно нічого вигадувати.

Як повідомляють речники подружжя, новонароджена і її 36–річна мама почуваються добре. Тато, звісно, також щасливий. Хоча й переживає, що не може приділити сім’ї стільки уваги, як хотілося б, оскільки активно втягнутий у знімальний процес фільму «Ви просто йому не подобаєтеся», де його партнеркою є інша Дженніфер — Аністон.

Нагадаємо, що з Гарнер Аффлек познайомився у 2005 році, одразу після розриву з Дженніфер (це ім’я його просто переслідує) Лопес. Закохані незабаром одружилися, а вже наприкінці року в них народилася донечка Вайолет. Бен, кажуть, мріяв, що наступним буде хлопчик, але анітрохи не засмутився, коли у Вайолет з’явилася сестричка. Зрештою, вони з Джен ніколи не приховували, що хочуть мати велику сім’ю, тож іще щонайменше на одного братика дівчатка точно можуть розраховувати.

 

ДО РЕЧІ

А от інша зіркова пара — модель і актриса Ребекка Ромейн та її чоловік, також актор Джеррі О’Коннелл — вперше стали батьками під Новий рік. 36–річна зірка «Людей Ікс» і «Некраси по–американськи» 28 грудня народила чарівних близнят, яких назвали Доллі Ребекка Роуз і Чарлі Тамара Тьюліп. Виховувати доньок подружжя планує самостійно, без нянь, із допомогою лише рідної бабусі — матері Ребекки.