Квиток_н@_поїзд

Квиток_н@_поїзд

Зайшовши на офіційний веб­сайт «Укрзалізниці» (www.uz.gov.uа), можна отримати довідку щодо наявності вільних місць у поїздах, вартості проїзду та оформити бронь­замовлення в системі «е­Квиток». Система повинна врахувати всі побажання клієнта буквально до деталей (з урахуванням типу вагону, місця — нижнє, верхнє чи бокове). Оплатити таку послугу через інтернет можуть лише зарезервовані користувачі платіжною карткою Національної системи масових електронних платежів (потрібен картрідер. — Авт.) або міжнародною платіжною карткою VISA, MasterCard, VISA Elektron чи Maestro. Бронювання одного квитка коштує 20 гривень.

Жахлива порноСУДія

Жахлива порноСУДія

Стали відомі нові неприглядні подробиці суддівських буднів колишнього голови Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича, якого нині активно розшукують правоохоронці. Виявляється, Генпрокуратура має у своєму розпорядженні кілька відеозаписів порнографічного характеру за участю хабарника­втікача, записаних оперативною камерою в його кабінеті. Зрозуміло, що приховану камеру силовики встановили, щоб зафіксувати факти хабарництва (нагадаємо, Зварича обвинувачують в отриманні хабара на суму 100 тисяч доларів, згодом у його кабінеті та вдома знайшли мільйон доларів та два мільйона гривень. — Ред..), але, до того ж, правоохоронці отримали ще й «жорстке порно» зі Зваричем у головній ролі.

Можеш — стріляй?

Можеш — стріляй?

Імовірно, незабаром громадяни України зможуть власноруч захистити себе та свій добробут (звичайно, якщо цей добробут у них буде). Учора міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що з січня купити травматичну зброю буде дозволено кожному громадянину, крім наркоманів та алкоголіків.

Безсилля на воді

Безсилля на воді

«Шерше ля форсмажор»: наші моряки із захопленого піратами ще у вересні судна «Фаїна» мали б уже повернутися додому, але... «У справу втрутилася одна особа, яка фактично через свої неадекватні дії загальмувала фінальну стадію всієї цієї операції», — констатував міністр закордонних справ Володимир Огризко. І це при тому, що до «Фаїни» ще 7 грудня відправили корабель із викупом у 3,5 мільйона доларів. А закінчення епопеї з «Фаїною» було так близько: «Коли я казав, що до звільнення залишилося два­три дні, це була правда», — виправдовувався міністр. За його словами, вживаються усі можливі заходи, щоб нейтралізувати «негативний вплив утручання третіх осіб» у переговорний процес. Хто ця таємнича «третя особа», Огризко не уточнив, проте раніше представники судновласника «Фаїни» висловлювали незадоволення активністю українського омбудсмана Ніни Карпачової, яка почала було намацувати власні канали до переговорів.

Китай — домівка Миколая?

Китай — домівка Миколая?

Китай із більшим чи меншим успіхом копіює все західне. Інколи з гідним подиву розмахом. Розташоване на північному сході країни місто Харбін уже зажило світової слави завдяки щорічним зимовим виставкам скульптур із льоду.

Буханець із конфліктом

Буханець із конфліктом

Два дні обласний центр потерпає від нестачі хліба. Бо ж якщо досі хлібокомбінат міста випікав щодня близько 70 тонн хлібних виробів, то зараз — лише 17. Ситуація ця прогнозувалася, але керівники міста, схоже, не сподівалися, що грім усе ж гряне.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Залюбить до смерті

Залюбить до смерті

Мер Києва Леонід Черновецький планує зібрати своїх улюблених «бабусь» і «дідусів» в одне гетто, а квартири їхні — з добровільної (авжеж!) згоди стареньких — здавати протягом їхнього життя в оренду і тим наповнювати міський бюджет та утримувати мерські «богодільні». Тож проста арифметична задачка запитує: скільки протягне пересічна бабуся, якщо ціна на столичну нерухомість зростає, а між заповітною київською квартирою і мером — одне людське життя?

Всі статті рубрики