Біс поплутав?

Біс поплутав?

Інцидент стався у чоловічому монастирі святого Сави Освяченого (УПЦ Московського патріархату), що функціонує в центрі Мелітополя, на вулиці Воровського. Декілька місяців тому настоятель закладу отець Макарій благословив прийняти під дах монастиря ще одну «заблукалу вівцю» — прибульця з Донецької області.

Газ сліди не приховав

Газ сліди не приховав

На Черкащині, в районному центрі Чорнобай, трохи не злетіла в повітря п’ятиповерхівка, у якій мешкають 60 сімей. І тільки пильність самих родин та оперативність рятувальників і міліції допомогли уникнути біди.

Охорона обійшлася б дешевше

Охорона обійшлася б дешевше

Тутешні правоохоронці продовжують пошуки трьох зловмисників, які в листопаді пограбували відділення банку майже в центрі Донецька. Тоді лиходії в чорних масках, погрожуючи працівникам філії та відвідувачам пістолетами, забрали з каси 314 тисяч гривень і безслідно зникли.

Віртуальна «крамничка»

Віртуальна «крамничка»

Співробітники управління боротьби з організованою злочинністю обласної міліції днями «засвітили» таке собі «довгограюче» шахрайство групи з кількох полтавців. Як з’ясувалося, спритники шукали покупців свого товару через інтернет. При цьому пропонували все, що душа потенційного ділового партнера забажає: цемент, зерно, мило, борошно, пральний порошок...

Всі статті рубрики