Виходить на арену Президент...

Виходить на арену Президент...

Делегація «Нафтогазу України» на чолі з керівником НАК Олегом Дубиною літала до Москви недаремно. Щоправда, виконувати вказівку Прем’єра й терміново замовляти чартерний рейс у понеділок надвечір виявилося зайвим — у «Газпромі» українців позавчора так і не прийняли. Зустріч відбулася вчора. «Нафтогаз» пообіцяв до 1 грудня погасити заборгованість за «блакитне паливо», поставлене нам у вересні, та частину боргу за жовтень. Голова правління російського концерну Олексій Міллер при цьому нагадав українському візаві: відповідно до підписаного у жовтні меморандуму, перехід на прямі довгострокові контракти можливий тільки за умови погашення українською стороною всієї заборгованості.

Обласну раду — розпустити!

Обласну раду — розпустити!

Тривалий конфлікт у Тернопільській обласній раді, пов’язаний із суперечкою «помаранчевих» і «тимошенківців», перейшов на наступний рівень. Голова облдержадміністрації Юрій Чижмарь звернувся до Верховної Ради з проханням достроково припинити повноваження Тернопільської обласної ради V скликання та призначити позачергові вибори.

Іноді краще жувати льодяники...

Іноді краще жувати льодяники...

Міністерство закордонних справ України засудило виступ Віктора Януковича на з’їзді партії «Єдина Росія» в Москві, бо голова Партії регіонів порушив там «деякі питання зовнішньої політики України». «Не заперечуючи в цілому право народного депутата на висловлення своєї позиції, хотіли б зауважити, що визначення зовнішньополітичних пріоритетів України належить до виключної компетенції Президента України та Верховної Ради України, а не лідерів політичних партій», — ідеться в коментарі прес–служби МЗС, опублікованому на сайті відомства.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Під знаком Кавказу

Під знаком Кавказу

«Наступний рік буде присвячений аналізу уроків недавньої війни на Кавказі», — сказав учора міністр оборони Юрій Єхануров, відкриваючи щорічне засідання колегії міністерства. Керівництво МО, Генштабу та інших відомств, причетних до оборони країни, збирається на колегію, аби підбити підсумки діяльності Збройних сил на 1 грудня і спланувати розвиток на рік наступний.

Всі статті рубрики