Нарада «Як убити дракона»

Нарада «Як убити дракона»

Сьогодні у Вашингтоні відбудеться саміт керівників «великої двадцятки» — економічно найпотужніших країн світу, які контролюють 85 відсотків світової економіки. На початку міністри фінансів G20 провели 10 листопада у бразильському місті Сан–Паулу форум, на якому прийшли до згоди про те, що необхідні глобальна координація дій і радикальні зміни у фінансовій системі. Але при цьому розійшлися в думках стосовно конкретних заходів щодо регулювання фінансових ринків. Одним із головних намічених заходів є підсилення МВФ, який повинен відігравати більш активну роль.

Пливіть та не вертайте

Пливіть та не вертайте

Росія розглядає питання створення бази для кораблів свого Чорноморського флоту в Абхазії, заявив журналістам колишній командуючий ЧФ, а нині депутат Держдуми Володимир Комоєдов. Так він відповів на запитання про перспективи створення російської війсьвої бази в абхазькому порту Очамчира, повідомила вчора російська агенція NEWSru.com. 13 листопада Комоєдов брав участь у розширеному засіданні комітету Держдуми з оборони за участю начальника Генштабу збройних сил Миколи Макарова, на якому обговорювалася концепція розвитку ЗС до 2020 року.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Хорошого чоловіка завжди є за що повісити

Хорошого чоловіка завжди є за що повісити

Володимир Путін, продовжувач радянської «кузькіної матері» та жартів родом із катівень КДБ, уже демонстрував «перлини», які свідчать про хвору ментальність кремлів­ського керівництва. «Класикою» стало його висловлювання 1999 року на адресу чеченських партизанів, яких він рекомендував «мочити в сортирі». 2002 року Європа і цивілізований світ були шоковані поведінкою «кремлівського царя» на саміті ЄС у Брюсселі. Путін, замість відповісти французькому журналісту на гостре запитання про дії Росії в Чечні, запропонував: «Якщо вже ви бажаєте стати зовсім ісламським радикалом і готові на те, щоб зробить собі обрізання, я порекомендую зробити вам операцію так, щоб у вас уже ніколи нічого не відросло». Тлумач навіть не спромігся перекласти ці неприйнятні серед нормальних людей слова.

Всі статті рубрики