Палицями по голові

Палицями по голові

Минулої п’ятниці в Бучі, що під Києвом, було скоєно напад на депутата Ірпінської міськради, голову Громадського об’єднання «Народна воля» Віктора Бархоленка. На початку п’ятої вечора депутат повертався після сесії додому, припаркував свою стареньку «Волгу» біля воріт і тільки–но вийшов з авто, як до нього підійшло двоє незнайомих молодиків.

«Життя завершу у в’язниці»

«Життя завершу у в’язниці»

Упродовж минулого тижня в Апеляційному суді Донецька відбувалися чергові слухання за повторним розглядом справи про вибух на стадіоні «Шахтар», що прогримів тринадцять років тому під час матчу і забрав життя тодішнього президента клубу 42–річного Ахатя Брагіна та п’ятьох охоронців. Нагадаємо, про високий професіоналізм виконавців «вироку» свідчить те, що за десять хвилин до приїзду Брагіна його охоронці перевірили всі закутки службового входу та гостьову трибуну і не виявили нічого підозрілого. Сама вибухівка, яку «підривники» замаскували під дерев’яним настилом біля входу, на переконання фахівців, була заводського виробництва і керувалася на відстані радіосигналом.

Не хочеться ображати баранів...

Не хочеться ображати баранів...

Ви знаєте вулицю Маршала Гречка? Передостання тролейбусна зупинка на ній — «Си­рецька», остання — «Видавництво «Київська правда», далі траса повертає на Виноградар і вливається в проспект Правди. Місцинка — так собі. Стоять гуртожитки та як магнітом притягує всіляких відморозків відомий київський цвинтар — Берківці. У мене там поховані рідні, але сама я на Берківці ходити не наважуюсь (і вам не раджу). Зате щодня проїжджаю повз — з п’ятого тролейбусу пересідаю на 26–й.

Всі статті рубрики