Кров у домі «Дівчини мрії»

29.10.2008
Кров у домі «Дівчини мрії»

У Чикаго вбили матір, брата і племінника «оскароносної» Дженніфер Хадсон

У житті «оскароносної» актриси і співачки Джен­ніфер Хадсон сталася страшна трагедія. Невідомий злочинець застрелив її матір і брата, замордував семирічного племінника.

Як повідомляє газета «Дейлі мейл», вранці минулої п’ят­ниці сусіди сімей­ства Хадсонів, яке мешкає у пів­денному кварталі Чи­каго, почули постріли, але не надали цьому значення (стрілянина є там звичайним явищем). Дженніфер уже не раз наполягала, щоб її рідні переїхали з такого небезпечного місця, але вони не поспішали.

Уже пополудні в дім увійшов двоюрідний брат актриси, який і виявив на підлозі у вітальні тіло 57–річної Даррел Хадсон, убитої пострілом у голову. В одній зі спалень на другому поверсі поліція знайшла тіло сина Даррел — 29–річного Джейсона, котрий загинув від кількох пострілів у груди. Джуліана Кінга — онука Даррел, сина її доньки Джулії (сестри Дженніфер Хадсон) — ніде не було.

Його доля залишалася невідомою чотири дні. Тітка–акторка оголосила, що виплатить сто тисяч доларів тому, хто допоможе знайти небожа.

Малого позавчора виявили мертвим на задньому сидінні джипа «Шевроле Себербан», припаркованого за 3 км від будинку Балфура.

Оскільки слідів зламу на дверях будинку не було, поліція висунула версію, що причиною стрілянини стала сімейна сварка. За підозрою у скоєнні злочину затримали Джуліанового вітчима, 27–річного Уїльяма Балфура, який останнім часом часто сварився з Джулією.

Поки що Балфуру не висунули звинувачень, але з огляду на темне минуле поліція не спускає з нього очей. Адже раніше молодик був частим гостем виправних заходів — відсидів сім років за замах на вбивство, викрав автомобіль тощо.