Агілера і пустота

22.10.2008
Агілера і пустота

«Те шоу, що я покажу в Києві, буде відмінним, — запевняла 27–річна білява американська зірка Крістіна Агілера на прес–конференції в аеропорту «Бориспіль» перед першим київським концертом. — Я підготувала чотири пісні, які ввійдуть у новий альбом. Вони покажуть, наскільки моя музична кар’єра відрізняється від того, що було до народження дитини. Я дивлюся на світ після цього зовсім іншими очима».

 

Вона прилетіла в Київ після концерту в Туреччині зі своїм 10–місячним сином Максимом Лірон і чоловіком Джорданом. Перед виступом у Палаці спорту 20 жовтня поп–діва проводила репетицію. У той час у фан–зоні першими слухачами Агілери була її сім’я. Джордан тримав Макса на руках, а хлопчик уперше в житті дивився на матусю на сцені, яка в робочому одязі, кепці й лосинах, співала на українській сцені.

Утім, скільки б реклами про концерт Крістіни Агілери не розвісили, як би від неї не «фанатіли» дівчата й хлопці, ряди залу в Палаці спорту від того не погустішали. Навіть перша фан–зона, яка завжди заповнена, цього разу вільно танцювала. Тоді з інших зон охоронці просили переходити під сцену, щоб виглядало людно. Олег Ковалевський, директор концертної агенції «Аншлаг», яка організовувала перебування зірки в Києві, каже, що ажіотажу біля кас не спостерігалося: «Квитки були у продажу навіть перед самим концертом. Усіх не розкупили, від чого у залі вистачало місця добре потанцювати».

Учора перед концертом у Палаці «Україна» «УМ» сказали, що розкупили найдешевші квитки — по тисячі гривень. «Від 1500 до 9500 можете замовляти. Місць удосталь», — каже касирка.

У Києві співачка виконала як популярні мегахіти, так і нові пісні. Тож публіка змогла динамічно підспівувати улюблені Candy man, Beautiful, Lady marmalade, які свого часу принесли Агілері не одну премію «Греммі».

На «розігріві» перед Крістіною Агілері виступали Потап і Настя Каменських. Після їхнього короткого виступу публіка тинялася коридорами ще 40 хвилин. Крістіна, як справжня леді, за запізнення не вибачалася. Виступ пройшов традиційно —концерт трохи більше години, без пісні на біс. Спершу співачка вийшла на сцену вся в білому і в капелюсі. Потім ще разів п’ять переодягалася. Основою її наступних прикидів був короткий костюм, схожий на купальник. До нього вона то хвіст чіпляла, то накидку.

Її шоу справді було фантастичним. Співачка навіть сходи привезла у Київ — щоб усі бачили, якої висоти перед ними голос. На великому екрані її пісні супроводжували уривки з кліпів, фотографії білявки у різних нарядах.

З київською публікою вона лише привіталася, розмовляла англійською, навіть «дякую» чи «я вас люблю» українською не захотіла вивчити. Втім, англійську багато хто з нас вивчив саме за її піснями.

  • «Як тебе не любити, Києве мій!»

    Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста. Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста, адже цього року програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій. >>

  • Кровна залежність

    У жінки, яку покусали собаки в Миколаєві, медики діагностували гостру крововтрату і хронічний сепсис, який є прямою загрозою для життя. Їй терміново потрібно кілька сеансів переливання крові. Лікарі просять усіх небайдужих городян надати допомогу і здати кров. Нагадаємо, потерпілій через отримані травми ампутували праву руку. >>

  • «По-моєму, чувак, нас кинули»

    Невідомий нещодавно виманив майже 40 тисяч грн. за уявне пальне у 67-річного фермера із Золочівського району Львівщини. З цього приводу ошуканий чоловік звернувся в поліцію. >>

  • Конвеєр репресій

    Учора в Сімферополі й Алупці окупованого Криму відбулися чергові обшуки у будинках кримських татар. За словами адвоката Еміля Курбедінова, у більшості випадків, затриманих людей у масовому порядку відвозять до так званого «Центру «Е» у місто Сімферополь (центр боротьби з екстремізмом при МВС Росії). >>

  • «Херсон» наснився

    У ватажка терористичної «ДНР» Олександра Захарченка вочевидь сталося сезонне психічне загострення. Інакше, як пояснити його чергове словоблуддя: мовляв, бойовики «можуть претендувати на Херсонську область й інші населені пункти». >>