«Майор» під ліжком президента

«Майор» під ліжком президента

Французький тижневик Le Point подав сенсаційні таємні записи екс–розвідника Іва Бертрана з пікантними подробицями з приватного життя президента Ніколя Саркозі та інших представників французької політичної еліти. Публікація мала у Франції той же ефект, що у нас плівки майора Мельниченка. Впродовж цього тижня записи Бертрана залюбки смакувала вся європейська преса. 63–річний нині Ів Бертран очолював французьку розвідку Renseignements Generaux упродовж 12 років, поки 2004 року його не відправив у відставку тодішній міністр внутрішніх справ Франції Ніколя Саркозі. І мав за що, бо з уривків із 23 написаних від руки щоденників, які оприлюднив Le Point, більшість компромату «зазирає» і в теперішнє життя президента Франції.

Син за батька. Вдруге

Син за батька. Вдруге

За попередніми даними ЦВК Азербайджану, оприлюдненими учора після підрахунку понад 70 відсотків бюлетенів, на президентських виборах, які відбулися нинішнього вівторка, переміг Ільхам Алієв — 89,04 відсотка голосів. Другий тур не знадобиться. Інавгурація новобраного президента може відбутися ще в цьому місяці, передає ІТАР–ТАКС.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

3:0 на користь Обами

3:0 на користь Обами

За результатами опитування телеглядачів, які 15 жовтня стежили за третім, фінальним телепоєдинком між демократом Бараком Обамою та республіканцем Джоном Маккейном, перший переміг із вражаючим рахунком: йому віддали перевагу 53 відсотки американців, а Маккейну — 22 відсотки. Соціологічні заміри телеаудиторій проводили на замовлення телекомпаній CNN та CBS. Отже, усі три раунди кандидатських теледебатів виграв висуванець Демократичної партії.

Всі статті рубрики