Ціна на сало «підкачала»

Ціна на сало «підкачала»

Їжа для українців стає усе більш дорогим задоволенням — шалене подорожчання продуктів харчування «з’їдає» всі підвищення до заробітних плат і вимагає «добавки». Статистика зовсім не тішить: в Україні у вересні поточного року ціни на продукти харчування і безалкогольні напої виросли на 33,5 відсотка у порівнянні з вереснем 2007 року. І продовжують зростати. Такі дані наводять у Державному комітеті статистики України. Найбільше за цей рік подорожчали м’ясо та м’ясні продукти, молоко, олія, фрукти, хліб, макаронні вироби, а найменше — овочі та алкоголь. Усе той же Держкомстат зазначає: 50 відсотків усіх витрат середньостатистичної української родини йде на харчування — це найбільш відчутна стаття затрат.

«Алло» за новими тарифами

«Алло» за новими тарифами

Відтепер нехитре задоволення — мати вдома стаціонарний телефон — буде обходитися українцям дорожче. Адже з 1 жовтня змінилися тарифи на загальнодоступні телекомунікаційні послуги для абонентів міст та райцентрів. Відтепер абонентна плата за користування телефоном підвищиться на 20 відсотків. Однак не всіх українців стосуватиметься підвищення: для абонентів місцевої телефонної мережі сіл та селищ міського типу, за винятком райцентрів, тарифи на послуги користування телефоном залишаються без змін.

«Заціни» ціни!

«Заціни» ціни!

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Українцям дедалі сильніше доводиться затягувати паски — все навколо дорожчає. Продукти харчування, проїзд у столичному транспорті, телефонні розмови, комунальні тарифи, долар в обмінниках — усе вимагає вже більше й більше грошей.

Всі статті рубрики