Завжди кажи «ніколи»

Завжди кажи «ніколи»

Кияни знають, що між станціями метро «Нивки» та «Берестейська» розташовувалися два прегарних парки, розділених залізничною колією. Один парк звався «Комсомольським», а інший — імені ХХІІ з’їзду КПРС. «Комсомольський» перейменували на «Нивки», а «комуністичний» залишили без номінації. Вигадувати велосипед не мало сенсу — його все одно називали (і називають по цей день) «колишня дача Хрущова».

Француз Ахметова проти швейної фабрики

Француз Ахметова проти швейної фабрики

Компанія «Еста Холдинг», яка є частиною ахметовської групи СКМ і власником, зокрема, готелів «Донбас палас» у Донецьку та «Опера» в Києві, збирається зробити ще одне капіталовкладення в столичну нерухомість. Під натиском донецьких грошей упаде швейна фабрика «Юність», будівлю якої готують до ліквідації. Замість «Юності» на Фролівській, 9—11 постане багатофункціональний комплекс «Андріївський плаза».

«Уродіна»

«Уродіна»

Коли коханий чоловік не відповідає тобі взаємністю, «ситуацію слід відпустити». Знайома фраза? Одна–єдина мозкова звивина редакторів жіночих журналів радить чинити саме так. Відпустити, простити і шукати щастя з іншим. Цікаво, а чи можна екстраполювати дану схему на стосунки зі своєю країною? Припустимо, є шоста (чи двадцять шоста) частина суші, яку ніяк не вдається закохати в себе. Ти вже й так, і сяк — б’єшся як риба об лід — а толку ніякого. За твоє ж жито тебе ще й бито. Причому в буквальному розумінні слова.

Всі статті рубрики