Арсеній і Ніно

Арсеній і Ніно

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк учора зустрівся зі екс–спікером парламенту Грузії Ніно Бурджанадзе, яка перебуває в Києві. Як завжди дипломатичний Яценюк заявив, що головними пріоритетами відносин між нашими країнами є допомога Грузії вийти з «економічного колапсу», а «коли економічна ситуація буде стабілізована, допомогти розвиватися демократичним шляхом».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Підмосковні вечори Тимошенко

Підмосковні вечори Тимошенко

У Росії, де культ «справжнього мужика» екс–президента, а нині прем’єр–міністра підтримується в тому числі й «глянцевими» методами, Юлії Тимошенко тепер заздрять мільйони жінок. Чотири години наодинці з Володимиром Путіним, та ще й проти ночі — це ж утілення найпотаємніших мрій. Однак для того, щоб о 23–й вийти з резиденції ВВП задоволеною, бути лише красивою жінкою недостатньо. Інша річ, якщо ти — Прем’єр–міністр, лідерка однієї з найпотужніших в Україні політичних сил і реальна кандидатка в президенти. А вже після Путіна був візит і до Медведєва...

Підрізані крила. День по тому

Підрізані крила. День по тому

Учора з’ясувалося, що напередодні Прем’єр–міністр Юлія Тимошенко здійснила переліт у рамках офіційного візиту до Москви на приватному словенському літаку. Про це журналістам повідомив керівник апарату глави уряду Михайло Лівінський.

Серця — трьох, співзвучності — жодної

Серця — трьох, співзвучності — жодної

Демократи не об’єдналися навіть перед розстрілом. Переговори між БЮТ і «НУНС» безуспішні, коаліції немає. Вчора, за версією частини політиків та експертів, Президент отримав право розпустити Верховну Раду. Але глава держави поки не збирається оголошувати дострокові вибори: «Переговорний процес триває, і я хотів би, щоб він у найближчий час приніс плоди». Але «якщо цього не станеться, я скористаюся своїм конституційним правом щодо розпуску парламенту», — сказав учора Президент під час наради з головами облдержадміністрацій.

Всі статті рубрики