«Ми і Польща — одна команда!»

«Ми і Польща — одна команда!»

Із послом України в Республіці Польща Олександром Моциком «Україні молодій» випало поспілкуватися під час зустрічі в рамках міжнародного медіа–проекту «Партнерство задля демократії», що проходив минулого тижня у Вищій школі права й адміністрації Перемишль — Жешув. Пан посол не сумнівається в тому, що Євро–2012 відбудеться саме в Україні й Польщі, вірить у подальше поглиблення взаємовигідних економічних стосунків між обома державами і констатує, що через проблеми з видачею віз кількість українців, котрі побували в Польщі впродовж року, відчутно зменшилася.
— Відносини між Україною і Польщею перебувають на високому рівні й мають сталу тенденцію до поліпшення не тільки через спільний унікальний проект підготовки до Євро–2012, — вважає Олександр Моцик. — Польща для нас є також четвертим за величиною економічним партнером. У цьому контексті хочу сказати, що найвищий рівень підтримки у прагненні України долучитися до ЄС і НАТО надходить саме від Польщі. Її досвід для нас важливий, оскільки наші країни є сусідами і мають схожі тенденції розвитку.

Пацієнт більше живий, ніж мертвий

Пацієнт більше живий, ніж мертвий

Утрати американського фондового ринку внаслідок обвалу в понеділок біржових індексів, який був викликаний відхиленням Палатою представників конгресу США плану міністра фінансів США Генрі Полсона санації іпотечного ринку, сягають астрономічної суми в 1—1,2 трильйона доларів. Але вже у вівторок американці почали повертати втрачене. Біржові індекси зростали найшвидшими за останні шість років темпами: упродовж вівторка повернули половину втраченого в понеділок. Причин такого різкого перепаду настроїв на фондовому ринку кілька.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики