«Москалиця» — не хабар

«Москалиця» — не хабар

Про несподівану цікавість прокуратури Львівської області до справ видавництва «Піраміда», яке вперше в українській практиці взялося рекламувати на біл–бордах та сіті–лайтах свою книжку («Марія Матіос. Нова книга «Москалиця». Читайте з вересня») «УМ» докладно писала минулого тижня. Тоді Дмитро Межвінський, заступник прокурора, відмовився пояснити, що стало причиною перевірки оперативним працівником відділу боротьби з економічними злочинами міської міліції умов розміщення та оплати зовнішньої реклами книги Марії Матіос «Москалиця». Що незаконного шукали і яких результатів очікували, нам і досі невідомо. Факт, що до преси, у тому числі й до «України молодої», яка першою написала про цю фантасмагоричну подію, прокуратура звернулася «з метою спростування відомостей, пов’язаних із неадекватною реакцією відомої письменниці та керівника літературної агенції «Піраміда».

Лицар ордену краси

Лицар ордену краси

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Коли на мистецькому обрії спалахує нова зірка, це завжди буває радісною несподіванкою, а часом і сенсацією. Та ще більш сенсаційною стає вернісаж знаменитого майстра, чиї твори багато років не експонувалися у столиці. Як, наприклад, виставка живопису професора Львівської національної академії мистецтв Олега Мінька, розміщена у двох залах Національного художнього музею України.

Сексотипи українських читачів: Карпа, Матіос та інші...

Сексотипи українських читачів: Карпа, Матіос та інші...

Коли затійники літературних розваг брати Капранови отримали всі бюлетені з вересневих виборів секс–символа сучасної української літератури шляхом анонімного голосування, розгубилися. Люди голосували по–різному і як такого лідера не було. Когось спокусила приваблива зовнішність, когось еротичні романи, а хтось повівся на тонке розуміння психології кохання. «Щоб нікого не образити, ми не називаємо лідерів.

Всі статті рубрики