Спортивна ера... в’язниці

Спортивна ера... в’язниці

Навчання у вечірній школі №38 не передбачає уроків фізкультури. Тут немає спортивних майданчиків і потрібного інвентарю. Та й посади тренера немає у штатному розкладі закладу. Але спорт таки цікавить учнів цієї школи — ув’язнених Кіровоградської колонії №6.

«Мобільний» етикет

«Мобільний» етикет

Питання розмов по телефону за кермом автомобіля цікавить не тільки народних депутатів. Виявилося, що зловживання мобільним зв’язком допекло і деяким кіровоградцям. Психологи, культурні діячі, журналісти і підприємці Кіровограда зібралися на «круглий стіл» і виробили так звані правила мобільного етикету.

До Європи ще треба «дожити»

До Європи ще треба «дожити»

Першого жовтня у світі відзначають як Міжнародний день людей похилого віку. Спеціально до цієї дати Житомирський обласний центр здоров’я провів деякі дослідження демографічного зрізу і гендерної ситуації в нашій державі. Як з’ясували фахівці центру, середня тривалість життя в Україні становить нині 67 років. Крім того, українські чоловіки топчуть ряст менше за жінок — у середньому 61,5 pоку, тоді як представниці прекрасної статі живуть 73,4 pоку. Для порівняння — у країнах Східної Європи в середньому життя людини триває більше на 4—5 років, а в країнах Західної Європи — майже на 11—13 років.

Всі статті рубрики