Закохана в зірку «Пліткарки»

Закохана в зірку «Пліткарки»

Дрю Беррімор — із тих жінок, які не можуть довго бути без пари. Ще недавно актриса важко переживала розрив із Джастіном Лонгом (хоча тоді, коли почала з ним зустрічатися, ще гірко зітхала за своїм попереднім бойфрендом, ударником групи The Strokes Фабриціо Моретті). Закохані розійшлися у липні. А коли кілька тижнів тому Беррімор дізналася, що Лонг уже зустрічається з їхньою колегою по Голлівуду Кірстен Данст, то дуже засмутилася. І тиждень тому, випадково перетнувшись із Кірстен на телешоу «Суботня ніч», ледве не накинулася на неї з кулаками. Принаймні, як ствер­джують очевидці, посварилися актриси не на жарт.

Тому що я сокіл — тому і літаю!

Тому що я сокіл — тому і літаю!

Сюжети фантастичних романів, у яких люди літають по місту, використовуючи реактивну тягу невеликих заплічників, от–от стануть реальністю. Принаймні до такого висновку підштовхують акції швейцарця Іва Россі, колишнього військового льотчика, який нині працює пілотом у приватній авіакомпанії. Але для польотів Россі використовує зовсім не літак, а невеликі саморобні крила з реактивними двигунами.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Китайські космонавти повернулися на Землю. У Зоряному містечку вони здали виторг від реалізованого на орбіті китайського ширвжитку.

Всі статті рубрики