Закохана в зірку «Пліткарки»

30.09.2008
Закохана в зірку «Пліткарки»

Дрю Беррімор — із тих жінок, які не можуть довго бути без пари. Ще недавно актриса важко переживала розрив із Джастіном Лонгом (хоча тоді, коли почала з ним зустрічатися, ще гірко зітхала за своїм попереднім бойфрендом, ударником групи The Strokes Фабриціо Моретті). Закохані розійшлися у липні. А коли кілька тижнів тому Беррімор дізналася, що Лонг уже зустрічається з їхньою колегою по Голлівуду Кірстен Данст, то дуже засмутилася. І тиждень тому, випадково перетнувшись із Кірстен на телешоу «Суботня ніч», ледве не накинулася на неї з кулаками. Принаймні, як ствер­джують очевидці, посварилися актриси не на жарт.

Але не встигли прихильники поспівчувати самотній Дрю, як з’ясувалося, що насправді вона вже геть не самотня й дуже навіть весело проводить час у компанії зірки серіалу «Пліткарка» Едом Вествіком. Пильні папараці засікли парочку на концерті групи Kings of Leon у нью–йоркському Вебстер–холі. 33–річна Беррімор та її на 12 років молодший супутник спершу захоплено обнімалися, а потім не менш палко цілувалися під звуки пісні Sex on Fire.

Судячи з того, як сяяла зірка «Янголів Чарлі», прийшовши наступного дня на конференцію по боротьбі з бідністю, організовану в рамках Глобальної ініціативи Білла Клін­тона, настрій у неї чудовий. А отже, про самотність знову можна забути!