Місце розстрілу — Москва

Місце розстрілу — Москва

46–річного Руслана Ямадаєва вбили просто в центрі російської столиці, на Смоленській набережній, за кількасот метрів від будинку уряду: коли броньований «Мерседес» зупинився на світлофорі, до нього підскочив невідомий і з пістолета–кулемета через причинене вікно розстріляв екс–депутата. Резонансності трагедії додало те, що Ямадаєв повертався буцімто з якоїсь важливої зустрічі в Кремлі, а разом з ним в авто перебував колишній військовий комендант Чечні Сергій Кізюн. Кізюн, за даними «Інтерфаксу», — зараз у лікарні у важкому стані.

Олександр Невський побив Сталіна

Олександр Невський побив Сталіна

Люди, які взяли участь в інтернет–голосуванні телепроекту «Ім’я Росії», врешті визначились із першою дванадцяткою найвидатніших. Сьогодні головною людиною в російській історії є князь Олександр Невський, який набрав 2 011 766 голосів. Його теперішнє тимчасове лідерство в російському проекті та перемога Ярослава Мудрого в Україні змусили багатьох російських експертів провести чіткі паралелі між двома проектами. Адже, як і в Україні, головною персоною в російській телегрі виявилася людина, далека від сучасності і яка не викликає бурхливих дискусій та особливих симпатій.

Рецепт на 700 мільярдів

Рецепт на 700 мільярдів

Уряд США нарешті запропонував план виходу з глибокої фінансової кризи — Центробанк мусить викупити борги інших банків загалом на 700 млрд. доларів. Президент Джордж Буш закликав Конгрес якнайшвидше ухвалити закон, яким цей план буде запроваджено у дію. «Без миттєвої реакції конгресу багато банків можуть збанкрутувати, чим заведуть країну в довгий і болісний період рецесії. Ми не можемо дозволити, щоб таке сталося», — заявив Буш у телезверненні до народу.

Всі статті рубрики