Визнав світ — оцінить й Україна

Визнав світ — оцінить й Україна

Про пекінські результати наших спортсменів–інвалідів знає весь світ, тепер про них має дізнатися Україна. Саме таку тезу висуває президент Національного комітету спорту інвалідів Валерій Сушкевич. Розповісти йому є про що, адже остання Паралімпіада стала надзвичайно успішною для синьо–жовтої команди: українці посіли четверте місце в загальнокомандному заліку.

Виноградцю подарували квартиру в Полтаві

Виноградцю подарували квартиру в Полтаві

Володаря одразу чотирьох медалей ХІІІ Паралімпійських ігор у Пекіні плавця Дмитра Виноградця, котрий пересувається на інвалідному візку, та його тренера Галину Бойко в сесійній залі Полтавської обласної ради зустрічали стоячи. Саме Дмитро здобув для нашої збірної першу паралімпійську медаль — срібну. За словами його мами, Алли Виноградець, ще перед від’їздом до Пекіна син говорив їй, що спочатку саме в такий спосіб у запливі на 100 м вільним стилем «віддячить» господарям, пропустивши на вершину п’єдесталу їхнього представника. А потім «узяв своє», перемігши на дистанціях 50 і 200 м із двома світовими рекордами та поповнивши колекцію бронзовою медаллю за третє місце у «півсотні» на спині.

І вдома — погроми

І вдома — погроми

Великий хокей повернувся до України. Єдиний вітчизняний професійний клуб, який зараз виступає у вищій лізі Росії, після серії виїзних перемог нарешті провів першу зустріч на своєму майданчику. На льоду броварської арени «Термінал» кияни приймали «Кристал» з Електросталі, котрий нинішню першість почав із двох перемог та стількох же поразок. Підмосковна команда є доволі зручним суперником для «соколів»: саме електростальців підопічні Олександра Сеуканда обіграли з найбільшим для минулого сезону рахунком — 10:1.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики