ЄС одним голосом, але кволим

ЄС одним голосом, але кволим

Надзвичайний саміт ЄС, який відбувся позавчора в Брюсселі, прийняв урешті м’який варіант декларації стосовно агресії Росії проти Грузії. Лідери Євросоюзу засудили «вторгнення Росії до Грузії», закликавши при цьому Москву не йти в самоізоляцію. Вони також домовилися відкласти переговори про нову угоду ЄС—Росія, доки Москва не відведе свої війська на позиції, які вони займали до початку військового конфлікту в Південній Осетії.

Кругова оборона «по–нашенськи»

Кругова оборона «по–нашенськи»

Президент РФ Дмитро Медведєв запропонував на найближчому засіданні країн–учасниць Організації договору про колективну безпеку (більш відомої як Ташкентський договір), яке відбудеться 5 вересня в Москві, сформувати спільну позицію щодо подій на Кавказі. Це буде така собі «наша відповідь НАТО». До ОДКБ, утвореного в 1992 році, входять Білорусь, Казахстан, Вірменія, Таджикистан, Узбекистан і Росія.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Повільний старт

Повільний старт

Виборчий з’їзд Республіканської партії США, який проводиться в містах–близнюках Міннеаполіс — Сент–Пол у штаті Міннесота, мляво стартував ще в понеділок. Зала на 2500 місць зяяла пустками. Причиною такого початку було очікування урагану «Густав». Коли ж загроза минула, атмосфера оживилася, і з’явилися головні дійові особи — партійна верхівка.

Парад ураганів

Парад ураганів

Мер Нового Орлеана Рей Негін заявив, що приблизно 200 тисяч мешканців цього американського міста можуть повертатися до своїх домівок уже сьогодні, адже ураган «Густав» виявився слабкішим, ніж очікувалося, і не завдав місту значних збитків. Мер підтвердив, що деякі райони міста залишаються знеструмленими, пошкоджено каналізацію, а в лікарнях працюють неповні бригади лікарів.

Шайбу! Шайбу!

Шайбу! Шайбу!

Президент Олександр Лукашенко, відомий любитель цієї гри, вирішив остаточно задовольнити свої хокейні амбіції — Білорусь подала заявку на проведення в 2014 році чемпіонату світу з хокею. За право приймати в себе саміт світового хокею країна змагається з Чехією, Угорщиною, Латвією. Варто сказати, що досі подібні пропозиції Білоруської федерації хокею залишалися без відповіді, оскільки відомі льодові палаци країни не відповідають вимогам Міжнародної федерації хокею — трибуни розташовані не по всьому периметру льодової арени, а тільки з одного боку.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики