Таємнича розгерметизація

Таємнича розгерметизація

Учора в Киргизії був день жалоби за загиблими внаслідок катастрофи пасажирського «Боїнга–737». Літак вилетів у неділю о 20.30 за місцевим часом з Бішкека до Тегерана. Невдовзі після старту пілот зробив спробу здійснити вимушену посадку на полі неподалік столичного міжнародного аеропорту «Манас». При зіткненні з землею машина загорілася. До місця катастрофи негайно прибули як киргизькі рятувальні загони, так і пожежні машини та карети швидкої допомоги з американської авіабази «Манас», яка розташована за 30 кілометрів від Бішкека, повідомляє Бі–Бі–Сі.

Офіційний Обама

Офіційний Обама

Позавчора в місті Денвер розпочався передвиборчий з’їзд Демократичної партії США, який офіційно затвердить сенаторів Барака Обаму та Джозефа Байдена кандидатами в президенти і віце–президенти на президентських виборах у листопаді. Передвиборчі з’їзди є справжнім шоу, головна зірка якого з’являється лише у фіналі. Вартість цього шоу — 60 млн. доларів. У ньому задіяні 50 тисяч учасників включно з 15 тисячами журналістів. «Тронна» промова Обами запланована на четвер.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Початок анексії

Початок анексії

Рада Федерації та Держдума Росії позавчора одноголосно проголосували за звернення до президента Росії Дмитра Медведєва із закликом визнати незалежність Південної Осетії та Абхазії. На засіданнях обох палат російського парламенту виступили президенти невизнаних республік. Тож остаточне рішення про визнання Росією двох кавказьких сепаратистських республік залишалося за главою держави. Більшість міжнародних спостерігачів зазначають, що Південну Осетію та Абхазію чекає доля не Косова, яке поступово визнається світом, а Північного Кіпру, який був окупований Туреччиною 34 роки тому, але лише нею наразі й визнаний.

Всі статті рубрики