Таліби занурили Францію в жалобу

Таліби занурили Францію в жалобу

Президент Франції Ніколя Саркозі вчора прилетів до Кабула, щоб морально підтримати французьких військових, які напередодні зазнали найбільших втрат за останні 25 років. Десятеро військовослужбовців Франції загинули та 21 отримав поранення, коли їхній загін потрапив у засідку, влаштовану талібами. Це сталося за 50 км на схід від столиці Афганістану.

Нестерпна послідовність ісламістів

Нестерпна послідовність ісламістів

Одинадцять людей загинуло та 31 особа отримала поранення внаслідок учорашнього подвійного бомбового замаху в місті Буйра на сході Алжиру. Як повідомило алжирське радіо, мішенню першого замаху був пасажирський автобус, що стояв біля готелю «Софія» в центрі міста (це за 120 кілометрів на південний схід від столиці країни — Алжира). Друга бомба спрацювала біля армійського штабу Буйри.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Російське дежа вю

Російське дежа вю

Імовірно, час у Кремлі біжить у якомусь зворотному напрямку. Президент Росії Дмитро Медведєв минулого тижня заявляв, ніби російські війська вже виведені з Грузії, а вони й далі зрівнювали країну з землею. Потім була заява, що війська знову виводяться. А через кілька днів після цього (а саме позавчора), під час телефонної розмови з президентом Франції, Медведєв пообіцяв, що «до 22 серпня, після закінчення облаштування КПП та місць розміщення наших миротворців, вони будуть відведені в тимчасову зону безпеки, визначену Змішаною контрольною комісією в 1999 році. Решта контингенту, який «надано на підкріплення миротворцям», буде відведена на територію Південної Осетії і в Росію».

Всі статті рубрики