Виплили на «Революційний шлях»

Виплили на «Революційний шлях»

«Це як пам’ять м’язів. Раз — і увімкнулась!» — зізнається Кейт Уїнслетт, розповідаючи про зйомки у фільмі за романом Річарда Єйтса «Революційний шлях» разом із Леонардо Ді Капріо. Востаннє ця парочка зображувала кохання на широкому екрані у знаменитому фільмі Джеймса Камерона «Титанік». Цього разу актори, чия любовна кіноісторія змусила плакати мільйони глядачів, перевтілилися у подружжя.

Гаррі Поттер відкладається!

Гаррі Поттер відкладається!

Надзвичайно неприємний сюрприз піднесла всім шанувальникам Гаррі Поттера кінокомпанія «Уорнер бразерз». Виявляється, поттеромани марно рахували дні, які залишилися до 21 листопада. Прем’єру нової серії пригод учнів магічної школи Гоґвардс, призначену на цю дату, перенесено аж на вісім місяців! Хоча фільм уже цілком готовий, він лежатиме на полиці до 17 липня 2009 року.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Хочете приносити користь суспільству? Хочете, щоб дівчата бігли вам назустріч, а іноді й за вами? Хочете, щоб вас із нетерпінням чекали в будь–який час і в будь–яку погоду? Автотранспортне підприємство запрошує на роботу водіїв автобуса!»

Всі статті рубрики