Виплили на «Революційний шлях»

20.08.2008
Виплили на «Революційний шлях»

Кейт Уїнслетт рада, що грає з Лео.

«Це як пам’ять м’язів. Раз — і увімкнулась!» — зізнається Кейт Уїнслетт, розповідаючи про зйомки у фільмі за романом Річарда Єйтса «Революційний шлях» разом із Леонардо Ді Капріо. Востаннє ця парочка зображувала кохання на широкому екрані у знаменитому фільмі Джеймса Камерона «Титанік». Цього разу актори, чия любовна кіноісторія змусила плакати мільйони глядачів, перевтілилися у подружжя.

Герої Кейт і Лео мешкають в американській провінції 1950–х років, але мріють переїхати до Парижа. Уїнслетт дуже хотіла, щоб її чоловіка грав саме Ді Капріо. «Можна було не сумніватися в тому, що якщо ми знову працюватимемо разом, це буде щось грандіозне й емоційне. Усе–таки в нас із Лео позаду чудова спільна історія», — пояснює Кейт.

Єдине, що неабияк бентежило друзів по життю, — це те, що на екрані їм доводилося бути коханцями. Зніматися в любовній сцені з добрим другом — це вже важко. А якщо при цьому режисером стрічки є твій чоловік... А «Революційний шлях» знімав саме Сем Мендес, із яким Кейт уже давно живе в щасливому шлюбі.

«Це було так дивно... Ми тільки й думали про те, як швидше закінчити кожну таку сцену», — каже актриса. А Мендес додає: «Визнаю, знімати свою дружину в любовній сцені — це трохи дико. Але це взагалі складна робота, незалежно від того, кого знімаєш».