Тінь смерті Хіта Леджера

08.08.2008
Тінь смерті Хіта Леджера

Мері–Кейт не хоче зізнаватися, що пов’язувало її з Леджером.

Мері–Кейт Ольсен — одну з відомих голлівудських близнючок — потягнуть до суду. Щоправда, поки лише як свідка. Дівчина сама винна, адже добровільно свідчити не захотіла, тому ФБР довелося отримати дозвіл на примусове приведення зірки.

Проблеми Ольсен почалися після смерті її колеги по акторському цеху, зірки «Темного лицаря» Хіта Леджера. Нагадаємо, в січні Леджера знайшла мертвим у його квартирі масажистка. Та замість того, щоб негайно викликати «швидку» й поліцію, спершу тричі телефонувала Мері–Кейт. У результаті охоронці Ольсен прибули на місце події разом із парамедиками. Згодом з’ясувалося, що Хіт помер від потужної дози виписаних йому ліків та ще одного препарату, на який рецепта не було.

Яке відношення має до всього цього 22–річна Мері–Кейт Ольсен, для широкого загалу й досі залишається загадкою. Поліція, природно, допитувала всіх, хто був пов’язаний із Леджером або його смертю. Як стверджує американська преса, посилаючись на джерела у правоохоронних органах, усі допитані, включно з колишньою подружкою покійного і матір’ю його дитини Мішель Уїльямс, охоче свідчили й допомагали поліції. Єдиною, від кого досі не вдалося добитися згоди свідчити, була Мері–Кейт. Адвокат зірки фільмів «Двоє: я і моя тінь» та «Одного разу в Римі» заявив, що його підзахисна погодиться давати свідчення лише за тієї умови, якщо їй забезпечать повну юридичну недоторканність. Що, погодьмося, вже викликає підозри. Очевидно, виникли вони і у федеральних агентів, які вважають, що актриса може бути щонайменше цінним свідком. Тож хоче Мері–Кейт цього чи ні, а перед судом постане.

Якщо, звісно, увесь цей галас не здійнятий лише для того, щоб зробити зайву рекламу сестричками Ольсен, які днями видали свою дебютну книгу «Вплив», де розповідають про світ моди. А незабаром випустять іще й колекцію ювелірних виробів...