ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ігри в країні терору

Ігри в країні терору

Повідомлення про те, що Президент Віктор Ющенко не поїде на церемонію відкриття Олімпійських ігор у Пекіні, було з полегшенням зустрінуте людьми, які усвідомлюють та переймаються тим, що зараз відбувається в нібито реформованому комуністичному Китаї. У країні Олімпіади–2008 навіть у переддень Ігор арештовують інакодумців, утискають свободу слова, совісті, інші демократичні свободи. Червоний Китай витратив на організацію показових Олімпійських ігор 44 млрд. доларів. Однак найдорожча Олімпіада в історії, яка збирає в гості десятки тисяч іноземців, не стала приводом для демократизації країни–господарки.

Згадати все за 19 днів

Згадати все за 19 днів

Хоча офіційне відкриття Олімпіади в Китаї відбудеться лише сьогодні, футбольний турнір Ігор стартував ще позавчора. Виходить, що змагання триватимуть із 6 по 24 серпня з перервою на улюблене китайцями восьме число. Як відомо, саме 8.08.08 о 20:08:08 за місцевим часом у Пекіні відкриється найбільший спортивний турнір чотириріччя. Участь у ньому беруть більш як 6500 атлетів із 205 країн світу.

Василь Федоришин: Я й досі не куштував горілки

Василь Федоришин: Я й досі не куштував горілки

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Свого часу головний тренер збірної України з вільної боротьби Руслан Савлохов сказав, що в категорії до 60 кг цьому борцеві за потенціалом немає рівних у світі. «Головне, щоб Василь сам повірив у свої сили, оскільки на тренуванні чи пересічних турнірах він спроможний перемогти будь–кого», — вважає наставник. Яскравим підтвердженням слів Савлохова є три перемоги Федоришина на чемпіонатах Європи. Однак на світових першостях, де з’являються два його головні суперники, українець по–справжньому проявити себе досі так і не зумів. «Справді, поки що я не перемагав росіянина Мавлета Батирова й кубинця Яндро Кінтану, — зізнається Василь в інтерв’ю «УМ». — Утім постараюся зламати неприємну традицію в Пекіні. Збори ми провели так, щоб краще підготуватися до сутичок саме з цими опонентами».

Страждання як воно є

Страждання як воно є

Матч–відповідь другого раунду кваліфікації Суперліги між «Динамо» й «Дрогедою» — після перемоги з мінімальним рахунком на виїзді — обіцяв стати для київських уболівальників гарною вечірньою розвагою. А насправді ті, хто вирішив відкласти свій похід на стадіон до поєдинку зі «Спартаком», могли вже взагалі не побачити «Динамо» в цьогорічному розіграші Ліги чемпіонів.

Всі статті рубрики