Удесятеро більше. Наразі авансом

Удесятеро більше. Наразі авансом

На вчорашньому засіданні Кабінету Міністрів Прем’єр Юлія Тимошенко щиро дякувала своїм міністрам за «ефективне подолання наслідків паводку». Вона повідомила через http://www.newsukr.net/ онлайн, що нині лишилося тільки три населені пункти, де поки що не відновлено електропо­стачання. Щодо газопостачання, то на даний момент його немає в 51 населеному пункті. Ще треба відкачати воду з підвалів затоплених будинків і криниць, і найголовніше — виплатити реальну компенсацію постраждалим і розширити коло цієї категорії.

Кількість жертв зросла до 38 осіб

Кількість жертв зросла до 38 осіб

За останніми даними Міністерства з питань надзвичайних ситуацій, кількість жертв повені зросла до 38 осіб (враховано й безвісти зниклих), з–поміж них восьмеро — діти. Нагадаємо, що ще на початку тижня людські втрати вважалися меншими — 31 особа.

Нова хата — за три місяці

Нова хата — за три місяці

Учора Президент України Віктор Ющенко побував у селищі міського типу Коропець Монастириського району Тернопільської області. На­передодні селище відвідала і Прем’єр–міністр України Юлія Тимо­шен­ко, бо цей населений пункт є одним із найбільш постраждалих від повені в Західній Україні. В Коропці підтоплено 150 житлових будинків.

Віктор Ющенко: Стихія принесла б менше біди, якби мали чітко продуману політику

Віктор Ющенко: Стихія принесла б менше біди, якби мали чітко продуману політику

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Майже тиждень глава держави, відмовившись від відпустки у Криму, їздить областями, понівеченими повінню. Буковина, Івано–Франківщина, Львівщина, учора — південь Тернопілля та Вінниччини. Віктор Ющенко зробив кілька висновків, завдяки яким країна може все–таки завбачливо готуватися до повеней і мінімізувати їхні наслідки. Про це, а також про «перегини на місцях» і актуальність поточних повеневих проблем він розповів на розширеній нараді за участі київських урядовців та керівників обласного рівня у Чернівцях.

Всі статті рубрики