Німфетки в бікіні

07.08.2008

Восьмого серпня на театральній площі Одеси вперше проходитиме фінал Національного конкурсу краси Miss Teen Ukraine. За титул найкрасивішої та можливість представляти Україну на Miss Teen World і Miss Teen International боротимуться 28 дівчат віком від 14 до 20 років.

«Кастинг проходив із вересня по жовтень 2007 року по всіх регіонах України. Було відібрано 43 найкрасивіші дівчини, претендентки на корону переможниці Всеукраїнського конкурсу краси. 20 з них виявилися родом з Одеси, це місто завжди славилося красунями. Правда, 5 серпня, після підконкурсу в одеському нічному клубі «Ітака», їх залишилося 17», — підкреслила Юлія Огрохіна, представник оргкомітету національного конкурсу «Місіс Україна–Світ». — Конкурс абсолютно чесний. Переможці наперед не відомі. В ньому беруть участь дівчата різних прошарків суспільства».

«Я потрапила на конкурс зовсім випадково, — каже Руслана Ільїна, студентка першого курсу юридичного факультету. — На свій день народження побачила афішу з анонсом кастингу. Вирішила спробувати. Вирвалася у фінал, де буду виступати з шоу «Східна казка». На конкурсі ми всі тінейджери, підлітки. Тому я — за природність, без яскравого макіяжу».

«На кастингу ми звертали увагу на талант дівчат. Участь у конкурсі безкоштовна. Оргкомітет брав на себе всі витрати з поселенням і переміщенням по країні. Такий підхід вибрали тому, щоб претендентки на роль міс були не найзабезпеченіші, а найдостойніші», — зазначає керівник проекту.

Для коронації Miss Teen Ukraine–2008 уперше в Україну приїде Гаспар Круз, власник Miss Teen World. Він і вручатиме корону переможниці. Перші шість дівчат як приз отримають поїздку на тиждень до Греції у вересні. А переможницю в номінації «Муза чоловічих сердець» запросять у Францію.

До складу журі входять представники політичної еліти України, бізнесмени, відомі діячі модельної індустрії світу, представники преси і телебачення.

Увечері між виступами конкурсанток на театральній площі публіку розважатимуть балет «Діва» і група «Ді–lemma». Вестиме конкурс телеведучий погоди руденький Ігор Посипайко.

«Ми популяризуємо Україну як туристичну країну, а Одесу — Мекку туризму, тому сам Бог велів нам провести фінал тут», — каже Юлія Огрохіна.

  • «Як тебе не любити, Києве мій!»

    Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста. Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста, адже цього року програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій. >>

  • Кровна залежність

    У жінки, яку покусали собаки в Миколаєві, медики діагностували гостру крововтрату і хронічний сепсис, який є прямою загрозою для життя. Їй терміново потрібно кілька сеансів переливання крові. Лікарі просять усіх небайдужих городян надати допомогу і здати кров. Нагадаємо, потерпілій через отримані травми ампутували праву руку. >>

  • «По-моєму, чувак, нас кинули»

    Невідомий нещодавно виманив майже 40 тисяч грн. за уявне пальне у 67-річного фермера із Золочівського району Львівщини. З цього приводу ошуканий чоловік звернувся в поліцію. >>

  • Конвеєр репресій

    Учора в Сімферополі й Алупці окупованого Криму відбулися чергові обшуки у будинках кримських татар. За словами адвоката Еміля Курбедінова, у більшості випадків, затриманих людей у масовому порядку відвозять до так званого «Центру «Е» у місто Сімферополь (центр боротьби з екстремізмом при МВС Росії). >>

  • «Херсон» наснився

    У ватажка терористичної «ДНР» Олександра Захарченка вочевидь сталося сезонне психічне загострення. Інакше, як пояснити його чергове словоблуддя: мовляв, бойовики «можуть претендувати на Херсонську область й інші населені пункти». >>