На шляху, який веде до храму

На шляху, який веде до храму

148 прочан загинули та 48 отримали поранення в тисняві, яка виникла позавчора біля храму Найна Деві на півночі Індії в штаті Хімачал­Прадеш, повідомила вчора агенція «Франс прес» із посиланням на дані місцевої влади.

Ну здрастуй, Олімпіадо

Ну здрастуй, Олімпіадо

Унаслідок учорашнього нападу двох терористів на поліцейську дільницю в районі міста Кашгара в китайській провінції Синьцзян 16 поліцейських загинули та стільки ж отримали поранення. Цей найбільш кривавий терористичний замах у Китаї за багато останніх років стався за чотири дні до відкриття Олімпіади.

«Ювілей» СНІДу

«Ювілей» СНІДу

Учора в столиці Мексики — місті Мехіко — розпочалася міжнародна представницька конференція з проблем ВІЛінфекції та СНІДу. Вона приурочена до 25ї річниці виявлення перших випадків захворювання на цю страшну хворобу.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Арбітр з автоматом

Арбітр з автоматом

Минулої п’ятниці почалася чергова ескалація осетино­грузинського конфлікту. Уряд сепаратистської провінції Південна Осетія звинуватив Грузію у вбивстві шести громадян Південної Осетії. Серед шести загиблих є один російський «миротворець». Крім того, ще семеро осетинів отримали поранення. Грузія ж наполягає, що вона діяла у відповідь на збройну вилазку сепаратистів. Речник її МВС Шота Утіашвілі повідомив, що того дня осетини підірвали грузинську поліцейську машину, і шестеро грузинських поліцейських отримали поранення.

Всі статті рубрики